Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Over 9,4 milliarder kroner har blitt brukt på Pokémon Go i 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Go ble sluppet i 2016 og tok verden med storm. Selv i dag er det vanlig å se klynger av folk som jakter på de beste lommemonstrene. Man skulle neste tro at interessen ville dabbet litt av etter hvert, men det virker egentlig som at det bare blir mer og mer populært. Nå rapporterer Sensor Tower at spillet har tjent hele en milliard dollar (rundt 9,4 milliarder kroner) på spillet bare i 2020, og det slår dermed spillets første år med god margin. Da nådde det 832 millioner dollar.

Tross den svimlende summen noterer Sensor Tower at Pokémon Go "bare" er det tredje største spillet når det kommer til inntekter, etter PUBG Mobile og Honor of Kings.

I løpet av sin levetid har Pokémon Go dratt inn 4,2 milliarder dollar, hvor amerikanerne alene står for 1,5 milliarder.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content