Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch byr på skremmende kule Halloween-skins

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er fortsatt over to uker unna feiringen av Halloween, men i kjent stil har en rekke spill tenkt å markere denne skumle måneden på spesielt vis. Overwatch er selvsagt ett av disse.

For nå har årets Halloween Terror-event startet i Overwatch, noe som ikke bare betyr at Junkenstein's Revenge er tilbake. Som vanlig venter det også noen nye skins, og atter en gang lar jeg meg imponere av hva Blizzard får til på den fronten med fem legendariske og tre episke skins. De legendariske er Coffin Bastion, Draugr Reinhardt, Satyr Lucio, Vampire Bat Echo og Vampire Hunter Brigitte, mens de episke man kan få ved å spille 27 kamper hver uke er Skeleton Genji, Einherjar Zarya og Clown Roadhog. Du kan se disse i videoen og bildene under. Hvilke frister deg mest?

HQ
Overwatch
OverwatchOverwatch
OverwatchOverwatch
OverwatchOverwatchOverwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content