Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Contenders tester nytt chatte-system

Du må koble Blizzard og Twitch-kontoene dine sammen i det nye systemet som testes i Contenders nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den offisielle nettsiden til Contenders, som er divisjonen under Overwatch League, har avduket et nytt system for å moderere chatter som de prøver ut, hvor man må koble Blizzard-kontoen sin til Twitch-kontoen sin for å kunne delta i Twitch-chatter.

Ordningen trådde i kraft den 28. desember, og vil testes frem til den 12. januar, samtidig som kvartfinalene i Season 3 foregår. Etter det vil Blizzard vurdere hvordan det har fungert, og ta det derfra.

Blizzard skriver at "we're always testing out new ways to improve the viewer experience for the Overwatch Path to Pro ecosystem." Hva synes du om ideen?

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content