Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch: Frekt Winston-triks brukt i proffkamp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For alle andre så det ut til at spillfiguren Winston bare slappet av på kanten av taket til Volskaya Industries, men saken var en helt annen. Spilleren Song "janus" Jun-hwa fra laget LuxuryWatch Blue utnyttet nemlig en nylig oppdaget feil, og sto egentlig og ventet på at spillerne fra CONBOX Spirit skulle komme løpende.

I denne Twitch-videoen kan du se hvordan han benytter kanten av hustaket til å holde seg i luften med Winstons Jump Pack-egenskap. Så fort han ser Zenyatta sklir han ned fra taket, treffer bakken og utløser et angrep som gjør 50 i skade. Ettersom nedkjølingen på egenskapen begynner når han forlater bakken (altså, ikke fra han avslutter angrepet), kan han benytte det samme angrepet enda en gang. Med et melee-angrep i midten og etterpå deler han til slutt ut 160 i skade, og Zenyatta er ferdig.

Kampen endte med at LW Blue slo CONBOX Spirit 3-1, og folk spør seg nå om en slik såkalt exploit skal være lov å benytte i konkurranse. Hva mener du?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content