Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch kommer til Finlands ROG Tournament GameXpo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ASUS ROG har annonsert at de vil komme tilbake til GameXpo i år, og denne gangen vil de fokusere på produksjonen av Finland sin første Overwatch League. Jussi Patjas, Helsinki REDS sin "Project Manager", har følgende å si om det hele:

"Det er flere Overwatch-lag i Finland, og det blir stadig flere. Internasjonale turneringer blir mer og mer vanlig i Europa, men vi føler også at lokale tiltak er viktig for å øke veksten".

Selskaper som Grano og Bright har slått seg sammen med ASUS ROG for å avholde turneringen som vil bestå av to stadier. Først vil det spilles en vanlig sesong online, hvor man spiller to kamper hver uke. Disse starter 19. september. Deretter vil sluttspillet være på GameXpo sin scene fra 3. til og med 5. november.

Overwatch
Photo: ASUS ROG

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content