Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League 2021 har fått offisiell startdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har støvet lagt seg etter BlizzConline, og derfor syntes Blizzard det var passende at vi endelig kunne få vite hva vi kan forvente av Overwatch Leagues andre sesong. Via deres hjemmeside har de avslørt et hav av detaljer om den kommende sesongen, samt når den starter. Det skjer offisielt den 16. april, hvor Houston Outlaws skal spille mot Dallas Fuel.

Hele turneringsplanen har også blitt offentliggjort, og det er altså 19 ukers kamper å se igjennom, så det er nok best du smutter innom oversikten for å danne deg et overblikk.

Det kommer også fire separate turneringer, nemlig May Melee, June Joust, Summer Showdown og Countdown Cup, som finner sted mellom mai og august, og hver av disse har tre uker med kamper.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content