Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League Community Countdown avduket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League sin andre sesong sparkes i gang neste uke, og kampen som åpner ballet er mellom London Spitfire og Philadelphia Fusion den 14. februar. Nå har en pressemelding avslørt at utvalgte kamper vil kunne ses på ESPN, Disney XD og ABC.

Alle kampene kan ses via ESPN-appen, men tre kamper i uka dukker også opp på Disney XD - siste kampen på torsdag og de to første kampene på søndag. Semifinalene og finalene i Stages 1 og 2, samt All-Star Game kommer til ABC, mens ESPN 2 er vert for finalen i Stage 3.

Vi har også fått vite litt mer om Community Countdown, hvor spillere, talent og streamere konkurrerer i forskjellige kamper og deltar på forskjellige arrangementer.

Et 1v1 Ashe-arrangement finner sted på mandag med utvalgte profesjonelle spillere, i tillegg til en 1v1 Ana Paintball samme dag. PÅ tirsdag blir det Capture the Flag, mens på onsdag får vi servert en 6v6 Showmatch som avslutning.

Du kan få med deg alt dette på den offisielle Overwatch League Twitch-kanalen, og får mer informasjon om Community Countdown kan du sjekke ut denne siden.

Synes du Community Countdown er en god måte å varme opp til Overwatch League på?

Overwatch
Photo: Overwatch League
HQ

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content