Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League har delt detaljer om neste ukes Pro-Am

Vi kjenner nå gruppene for turneringen og braketten for arrangementet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard vil være vertskap for en Pro-Am-turnering for å sparke i gang 2023 Overwatch League-sesongen neste uke, og ettersom vi er på nippet til det arrangementet som starter, har den kaliforniske spillutvikleren nå delt litt informasjon om turneringen.

Vi blir fortalt om gruppene for Pro-Am og til og med braketten, og når det gjelder hva dette vil inkludere og være, fremhever grafikken nedenfor alt du måtte trenge å vite.

Overwatch 2

Når det gjelder når kampene vil finne sted, blir vi fortalt at Pro-Am vil starte med kamper kl. 20:00 GMT / 21:00 CET, og at for å hjelpe Contenders-spillerne i Europa, jobber Blizzard med å sette opp et anlegg i London, slik at EMEA-lag kan konkurrere med "akseptable pingnivåer."

Ellers finner du kartpuljen for turneringen nedenfor, og når det gjelder tidsplanen for OWL's Spring Stage, er vi lovet mer informasjon og nyheter når vi leder opp til starten 27.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content