Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League har fått sitt første navngitte lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League-laget som eies av NetEase har lenge spurt om hjelp til å finne et navn, og nå kan de endelig fortelle athva resultatet har blitt.

Valget falt på Shanghai Dragons, og laget gir følgende begrunnelse:

"Dragen symboliserer ånden til noe som er hellig, kraftig og overlegent i kinesisk kultur. Shanghai Dragons sin logo kombinerer nanet til laget og dragefiguren til å påkalle historien til symbolet. S-en som utgjør kroppen til dragen representerer Shanghai, og de myke overgangene i formen refererer til laget sine strategiske ferdigheter og fleksibilitet. Videre er rødt lagfargen til Shanghai Dragons for å tydeliggjøre at de er fra Kina".

Akkurat hvem som er i laget vet vi ikke enda, men dette skal etter planen også avsløres snart.

Overwatch
Photo: NetEase

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content