Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League kan tjene over 6 milliarder årlig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzards Overwatch League burde kunne omsette for 850 millioner kroner årlig sier en rapport fra investeringsanalytikerne hos Morgan Stanley (via The Dot Esports). Esport-ligaen som ble annonsert i fjor kan dessuten strekke seg helt opp til 6 milliarder kroner hvert år, gitt at sponsorer og fans har troen. I så fall vil dette sørge for at Overwatch League tangerer WWE, forteller rapporten.

Det er mange faktorer som spiller inn for at tallet skal bli så høyt som 6 milliarder, men selv 850 millioner ville ikke ha noe dårlig utgangspunkt for Blizzard.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content