Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League kommer i tredje kvartal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch' esportsjef Nate NAzer gjennomførte nylig en spørretime i Korea der han svarte på spørsmål om spillet og Overwatch League. Takket være Reddit-brukeren bartlet4us har vi fått en viss oversikt over hva som ble sagt om ligaen.

Nanzer sa at Blizzard tar sikte på å skape en verdensomspennende liga, der lagene har tilknytning til deres respektive hjemby. Han la også vekt på at det er innholdet som teller, så det vil bli opprettet systemer som lar fansen se kamper, sjekke ut profilene og se videoer. Deretter skal det hentes inn sponsorer, og billettinntekter og andre inntekter skal deles med lagene.

Vi fikk også vite at lagene vil kunne ha folk med ulik nasjonalitet til tross for at de er tilknyttet bestemte byer, og lagene kan helt fint bestå av ulike kjønn.

Den største annonseringen var uansett at sesongen skal starte i tredje kvartal i år.

Tror du Overwatch League kan bli en suksess allerede det første året, eller trenger den mer tid til å vokse?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content