Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League sesong 5 kommer til å inkludere de nye Overwatch 2-kartene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som vi vet nøyaktig når vanlige spillere vil kunne få tak i Overwatch 2, som del av de kommende lukkede beta-testene, har Blizzard delt flere detaljer om hvordan Overwatch 2 vil bli implementert i neste neste sesong av Overwatch League, som del av en ny Community Update-video.

Det bemerkes at de nye kartene Colosseo, New Queen Street og Midtown Circuit Royal alle vil være spillbare når ligaen kommer tilbake, og det samme vil den nye helten Sojourn. På samme måte er det også gjort klart at Assault ikke vil være inkludert, og blir i stedet erstattet av den nye spillmodusen Push, som to av de nye kartene er designet for.

Kartpuljen for den kommende sesongen er som følger:


  • Control: Ilios, Lijiang Tower og Oasis

  • Hybrid: Eichenwalde, King's Row og Midtown

  • Escort: Circuit Royal, Dorado, Gibraltar og Route 66

  • Push: New Queen Street og Colosseo

Ellers ble det nevnt at spilloppdateringer vil finne sted mellom hver turneringssyklus, noe som betyr at hver turnering vil bli spilt på én versjon av spillet.

Overwatch League kommer tilbake 5. mai. Du kan se en oversikt over den første uka med kamper her.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content