Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League Shop er nå åpen

Sesong 2 starter den 14. februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Andre sesong av Overwatch League går av stabelen den 14. februar, og hvis du har lyst til å følge med på sesongen i stil har vi gode nyheter til deg! Den offisielle Overwatch League Shop har nemlig åpnet og du finner den her.

Alle fans som oppholder seg i USA får gratis frakt på alle ordre i dag, og dette inkluderer så klart trøyer og andre klesplagg fra de 20 lagene som er med i ligaen. Dette markerer også første gang det er mulig å kjøpe offisielt utstyr fra de åtte utvidelseslagene. Dessverre må europiske fans se litt langt etter en egen butikk, da den kommer "later this year."

Hvilke lagtrøyer kunne du tenke å skaffe deg?

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content