Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League vil forbli utelukkende sendt på YouTube

Til tross for at eksklusivitetsavtalen tilsynelatende er inngått.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært stor usikkerhet rundt dette året av Overwatch League. Blizzard har ikke vært flinke til å svare på spørsmål og slå ned spekulasjoner, og derfor har vi ventet til en uke før sesongen ordentlig starter for å finne ut at OWL vil bli sendt eksklusivt på YouTube igjen, til tross for at Blizzard og YouTube tilsynelatende ikke lenger har en eksklusiv kringkastingsrettighetsavtale på plass.

Som bekreftet i en ny Opening Weekend 2023-grafikk, blir ikke bare kringkastingsstedet annonsert, men det er også bekreftet at Chengdu Hunters ikke vil være til stede og konkurrere i nær fremtid, slik at bare 19 av de 20 lagene kan prøve seg på World Championship for i år.

Vi blir også informert om kartbassengene og tidspunktene på dagen hver vil bli spilt på, samt dråpene som vil være aktive, og hvilken OWL vil begynne å leke med. Du finner all denne informasjonen i grafikken nedenfor.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content