Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League vil ikke oppdatere til siste oppdatering for Midseason Madness

Esportscenen vil fortsette å spille på sesong 4-versjonen av spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Blizzard har forsøkt å få Overwatch League -konkurransen spilt på den nåværende versjonen av Overwatch 2, vil dette ikke være tilfelle for Midseason Madness.

Overwatch League sjef, Sean Miller, har tatt til Twitter for å avsløre at den kommende listen over spill vil fortsette å bli spilt på Season 4 versjon av spillet, ettersom det ikke har vært tilstrekkelig tid til å gå over til den siste oppdateringen.

Miller sa: "Vi ser alltid etter å holde OWL-balansen så nær live-spillet som vi kan, men gitt at det ikke vil være tilstrekkelig tid til å overføre OWL til sesong 5 for Midseason Madness eller en rettferdig måte å matche live-spillet med sesong 4 midt i syklusen, bestemte vi at det beste alternativet for alle parter er å forbli på sesong 4-lanseringsoppdateringen som ligaen for øyeblikket bruker gjennom avslutningen av MSM.

"Når vi vurderer fremtidige balansepåvirkninger for resten av sesongen, vil vi fortsette å gjøre vårt beste for å tilpasse live-tjenesten til OWL-konkurransen så mye som mulig."

I hovedsak, ikke forvent mye av en endring i meta når vi går inn i neste runde med konkurransekamper.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content