Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League-laget NYXL får egen iskrem-smak

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esports-lag, i likhet med tradisjonelle sportslag, inngår gjerne forskjellige sponsoravtaler med ulike aktører for å få ting til å gå rundt, men akkurat et slikt har jeg ikke hørt om før.

Selskapet har nemlig laget en iskrem-smak kalt Lower East-Fried. Denne er da selvsagt inspirert av Overwatch League-laget New York Excelsior, og siden laget i hovedsak består av koreanere snakker vi ikke om tradisjonell iskrem slik vi kjenner det her til lands heller. Som Tyler Malek forteller i videoen under består denne isen av søtet og fritert kyllingskinn og en del andre ting som vel er mer vanlig å ha i is øst for oss.

Ville du prøvd denne?

HQ
Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content