Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League-laget til Toronto heter Defiant

Avdukingen kommer med en trailer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har lenge visst hvilke byer som er med i andre sesong av Overwatch League, men så langt har vi ikke fått vite noe mer on lagnavn, farger og loger. Frem til nå. Toronto har nemlig avduket laget sitt, det heter Defiant og feires med en trailer som du kan se nedenfor.

Traileren er passende daramtisk, og tar for seg hvordan Toronto har blitt ignorert og undervurdert som by, og at nå er deres tid til å skinne. Hva synes du om logoen og navnet?

HQ
Overwatch
Photo: Toronto Defiant

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content