Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League-mesteren Super legger opp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at esports-verden i stor grad krever ekstreme reflekser, friske hoder og en ung kropp, så det er ikke rart at spillerstalen preges av personer som maks er tretti år. Derfor er det også slik at folk sier takk for seg i en veldig tidlig alder. Deriblant i dag.

Bare noen måneder før årets Overwatch League-sesong starter kunngjør San Francisco Shock at Matthew "super" DeLisi har bestemt seg for å legge karrieren som Overwatch-proff på hylla. Dermed ble det bare med fire sesonger for karen som rakk å vinne Blizzard sin store liga to ganger og ta med seg en rekke andre pokaler hjem. DeLisi har tydeligvis ikke tenkt å slutte med spill uansett, for avskjedsbrevet gjør det fullstendig klart at det blir en del streaming og mer fremover.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterte teksterLoading next content