Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch Leagues trener og rookie of the year har blitt kåret til

Og ytterligere tre lag har blitt eliminert fra sluttspillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er i sluttfasen av 2022 Overwatch League Playoffs og sesongen på dette tidspunktet. Som vi har gjort i løpet av uken, kan vi nå rapportere om hvem som har blitt kåret til årets trener og årets rookie, samt de ytterligere tre lagene som har blitt eliminert fra sluttspillet.

Ser vi på årets trener, går æren for 2022 til London Spitfires Christopher «Christfer» Graham, som har ledet laget til en mye bedre oppvisning enn det som har vært tilbudt de siste par årene.

Når det gjelder Rookie of the Year, gikk det til San Francisco Shocks Dong-Hyun "Proper" Kim for å ha vist seg å være en dominerende Damage-stjerne gjennom året.

Når man ser på selve Playoff-braketten, etter gårsdagens kamper, har London Spitfire, Seoul-dynastiet og Hangzhou Spark alle blitt eliminert, noe som betyr at det bare er tre franchiser som fortsatt konkurrerer om tittelen. De er San Francisco Shock og Houston Outlaws, to lag som vil spille mot hverandre for en plass i Grand Finals hvor de vil møte den andre gjenværende vaktlisten, Dallas Fuel. Sørg for å få med deg de to siste kampene når de starter om rundt 15 timer.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content