Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch World Cup er tilbake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch World Cup var en stor suksess i fjor, og ikke overraskende endte den med en klar sør-koreansk dominans. Nå har tiden kommet for å se om de fortsatt er verdens beste Overwatch-spillere.

Blizzard kan fortelle at turneringen er tilbake, og at finalene vil spilles på årets BlizzCon. De har allerede begynt å spore de hundre beste spillerne fra alle landene, og neste måned vil de se på hvert land sitt gjennomsnittlige ferdighetsnivå. Dette vil de så bruke for å bestemme de trettito beste landene i verden. Disse blir så invitert til kvalifiseringsrundene.

Spillerne fra hvert av de trettito landene kan også stifte en 2017 Overwatch World Cup National Committee hvor tre lokale eksperter kommer med sine anbefalinger om hvem som skal delta. Blizzard vil velge opp til ti nominerte fra hvert land, og spillerne får stemme på hvem de vil se i kommiteen.

Kvalifiseringsrundene vil fungere slik at det blir fire gruppespill-møter hvor åtte land vil møte hverandre i en uke. De to som havner øverst på tabellen vil automatisk kvalifisere seg for finalene i november.

Du kan finne mer informasjon om turneringen her, og rangeringen foreløpig her.

Hvilket land tror du har en sjanse mot Sør-Korea i år?

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content