Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch-rangeringen skal være villedende

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konkurranserettet Overwatch-spilling er utfordrende saker, og noen ganger kan du oppleve å få dårlig betalt selv om du tror at du har gjort en solid jobb.

I et intervju med Kotaku sier spilldesigner Scott Mercer at systemet er nøye gjennomtenkt. Rangeringen tar nemlig høyde for hvordan du har gjort det i tidligere sesonger. Mange spillere har ønsket seg blanke ark ved starten av en ny sesong, men dette kommer ikke til å skje, ifølge Mercer.

"Psychologically, a lot of people want a fresh start... The other thing we're trying to do is find as fair matches as possible. On the other hand, if we rolled over last season to the next one, it wouldn't feel like enough of a start."

Mellom sesongene trekker spill fra omtrent 200 poeng, men i de første 40-50 kampene vil du stige raskt i gradene - helt til du er på samme nivå som i forrige sesong. Mercer forklarer at dette er for å la spilleren føle at han/hun blir bedre over tid, selv om det kanskje ikke er tilfellet.

Liker du systemet, eller ble du nettopp skuffet over å høre at du kanskje ikke har blitt noe bedre?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content