Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Oxford og Cambridge kjemper mot hverandre i Varsity Esports Match

Seks lag kommer til å kjempe mot hverandre i årlig konkurranse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Oxford og Cambridge er rivaler, ikke bare når det gjelder akademia, men også når det kommer til sportsarrangementer, som det årlige båtløpet, og nå har British Esports Association kunngjort at Varsity Esports Match mellom de to institusjonene går av stabelen i år også for sjette året på rad.

Omtrent 120 mennesker kommer til å delta i konkurransen, som livestreames både her og her. Som forventet kommer Oxford University Esports Society til å møte Cambridge University Digital Gaming Society, og lag skal velges ut til å konkurrere i Dota 2, League of Legends, CS:GO, Hearthstone, StarCraft II og Overwatch.

Couchcasters er den offisielle arrangementspartneren, og stiller med tech teams, casters og mer i konkurransene, mens Twitch stiller med transport og dekning, så det ser ut til å bli en underholdende affære, spesielt siden DinoPC, noblechairs, Zowie og Razer også er partnere.

"The Oxford-Cambridge rivalry has had the two universities competing in sporting events for well over a century, and we are very excited to see the Varsity Esports Match adding to the history of these two world renowned universities," står det i en pressemelding.

Hvem tror du kommer til å vinne?

League of Legends
Photo: British Esports Association

Relaterte teksterLoading next content