Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Paris Eternal bringer fornyer kontrakten med deres manager for 2022 Overwatch League-sesongen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er den store 2021-sesongen av Overwatch League offisielt overstått, og dermed begynner de diverse lagene nå å forberede seg til den kommende 2022-sesongen, som dessuten blir den første hvor de skal konkurrere i Overwatch 2.

Som en del av forberedelsene har laget Paris Eternal avslørt via Twitter at de har skrevet ny kontrakt med lagets General Manager, Kyoung Ey "Molly" "AVALLA" Kim i 2022.

Hun sluttet seg til laget i 2019 og ledet Eternal til en sterk sesong i 2020, hvor de endte på en fjerdeplass. De fikk dog en 12. plass i 2021-sesongen, men ledelsen mener tydeligvis at hun kan lede laget til sterkere resultater neste gang.

"Super excited to spend the 2022 season with the Paris Eternal. I promised last year I'll show everyone what EU talent is capable of. I am happy I was able to keep that promise. Thank you everyone for supporting me this year," sier hun.

Overwatch
Paris Eternal

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content