Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Paris Eternal tar farvel med flere spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har blitt avslørt via flere forskjellige innlegg på Twitter at det franske laget i Overwatch League, Paris Eternal, har tatt avskjed med flere av deres franske spillere. Laget har hatt planer om å foreta drastiske endringer i lang tid nå.

Nærmere bestemt sier Terence "So0n" Tarlier, Nicolas "NiCOgdh" Moret, og Benjamin "BenBest" Dieulafait alle individuelt at de ikke lenger skal fortette for Eternal, og er i stedet frie og kan bli plukket opp av andre lag.

Det er kun to som blir igjen på laget, Brice "FDGoD" Monsçavoir og DPS Jung "Xzi" Ki-hyo.

Overwatch
Photo: Paris Eternal

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content