Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Paris Eternal tar farvel med neptuNo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det franske Overwatch-laget Paris Eternal har annonsert at de tar farvel med deres hoved support-spiller Alberto "neptuNo" González. NeptuNo kom til laget i den seneste off-season, men blir nå igjen en "free agent", og vil være på jakt etter sitt fjerde OWL-lag, siden ligaen begynte for fire år siden.

Paris Eternal er for øyeblikket nummer 14. i ligaen, etter å ha vunnet én og tapt tre kamper i de innledende fasene. Med beslutningen om å droppe neptuNo må laget finne en ny support-spiller innen turneringens neste fase innledes den 21. mai.

Overwatch
Paris Eternal

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content