Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Park Beyond

Park Beyond viser frem mer fargerikt og sprøtt gameplay

Simuleringsspillet skal lanseres i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nærmer seg lanseringen av det neste simuleringsspillet fra Limbic Entertainment, ettersom Park Beyond er planlagt å komme i juni. Med utgivelse rundt to måneder unna, har Bandai Namco og utvikleren vist frem massevis av ekstra gameplay som dykker ned i den sprø og fargerike temaparkbygningssuiten som tittelen vil tilby.

Vi får et glimt av berg-og-dal-banen, banebyggingsmekanikken, data- og demografisystemet som lar deg bedre forstå parken din, sandkassemodusen og impossifiseringsalternativene som lar deg kaste virkeligheten ut av vinduet for mer moro.

Sjekk ut den nye Park Beyond-gameplaytraileren nedenfor. Spillet lanseres 16. juni på PC, PlayStation 5 og Xbox Series-konsoller. Det vil til og med være en endelig lukket beta-test 9. mai for alle som ønsker å få en siste titt på simuleringsopplevelsen før lanseringen.

HQ
Park Beyond

Relaterte tekster

0
Park BeyondScore

Park Beyond

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vil du bygge en fornøyelsespark? Da mener Johan at dette kan være noe for deg.Loading next content