Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 22

PC-versjonen av Madden NFL 22 bygger på forrige generasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke avslørte EA at det kommende Madden NFL 22 har to cover-stjerner, Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady og Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes, samt viste den første traileren. Spillet skal slippes til PlayStation 4 og 5 samt Xbox One og Series - pluss at det i år også lanseres til PC. På de nye konsollene kan vi takket være bedre prestasjon se frem mot en rekke nye forbedringer, som bedre AI, bedre bevegelser og mer.

Tross at det i teorien er den kraftigste plattformen kommer dog PC-spillerne kun til å få en versjon som bygger på PlayStation 4- og Xbox One-versjonen. Det er i et intervju hos Sports Gamer Online en representant for EA forklarer:

"It's something being explored for the future. We're still early in the transition to next-gen and right now the team is focused on making the best, quality experience on new consoles before looking to upgrade other platforms."

Den 20. august, tre uker innen NFL-sesongen begynner, slippes Madden NFL 22.

HQ
Madden NFL 22

Relaterte tekster

1
John Madden er død

John Madden er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Amerikansk fotball er ikke akkurat en av de mest populære idrettene i Norge, så enkelte har nok lurt på hvorfor Electronic Arts sin spillserie heter Madden. I dag er det...Loading next content