Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Penta Sports vant Six Invitational 2018!

Reddet seg inn fra 2-0 i hovedfinalen, og stakk av med seieren til slutt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siste dagen i Six Invitational-turneringen for Rainbox Six: Siege, som finner sted i Montreal, er over, og var vitne til en meget intens kamp mellom regjerende mestre Evil Geniuses og de europeiske kjempene Penta Sports.

Evil Geniuses startet sterkt, og knuste Penta på de to første kartene. På det tredje kartet, derimot, viste Penta hvorfor de har kommet så langt, og hentet inn et poeng, noe som førte kampen over på et fjerde kart.

Her (Bank) overrasket Penta alle ved å ta i bruk Montagne og skjoldet hans, og Fabian og Pengu brukte operatøren til å angripe på måter EG ikke hadde noe forsvar mot. Penta utlignet til 2-2, og kampen fortsatte på et femte kart, nemlig Coastline.

Penta startet sterk med et forsprang på 4-2, helt til EG hentet seg inn og utlignet til 4-4. Penta tok seg sammen og sikret seg det siste poenget med et nødskrik, men det var mer enn nok til at de stakk av med seieren, og kunne løfte trofeet over hodet. Dette er første Six Invitational de vinner som lag.

Var det sånn du så for deg at finalen kom til å ende?

Rainbow Six: Siege
Photo: ESL

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content