Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Perfect Dark (2000)

Perfect Dark

Perfect Dark er et av de absolutt beste spill som noensinne er blitt laget til Nintendo 64

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det perfekte N64 spill?
Året er 2023 og det viser seg at aliens har observert jordens befolkning i det skjulte siden menneskets tidligste dager på jorden. Det er ingen som er klar over dette - bortsett fra Daniel Carrington, lederen av Carrington Institute hvor man trener topphemmelige agenter.

Joanna Dark er en av disse agentene og det er henne du styrer i spillet. Det hele begynner med et oppdrag hvor du skal redde Dr. Caroll fra DataDyne Corporation, hvis medarbeidere mistenkes å inngå i en ond allianse med våre små venner ute i rommet.

Expansion Pack: Uvurderlig!
Perfect Dark er utviklet av Rareware, det samme teamet som stod bak GoldenEye 007, og spillet bruker stort sett den samme 3D motoren som forgjengeren. Omgivelsene kan minne om dem fra Golden Eye, men er kraftig forbedret. Har du en Expansion Pack på din N64 så vil grafikken simpelthen blåse deg overende. Grafikken er den beste jeg noensinne jeg har sett!

Perfect Dark har sanntids lys- og skygge effekter, så hvis du for eksempel skyter i stykker en lyskilde og det blir mærkt, vil fiendenes våpen stadig gi et lysskjær fra seg når de skyter etter deg. Expansion Pack, som jeg mener er obligatorisk for å nyte Perfect Dark til fulle, gjær også at fiendene du har skutt blir liggende på banen som spor etter deg. Uten en Expansion Pack kan du kun utnytte 35% av spillets detaljer. Styringen minner om den fra Golden Eye, så eiere av dette spillet vil fæle seg hjemme helt fra starten av.

Dette er en annonse:

1 spill, 4 personer
Perfect Dark byr på flere forskjellige spillmodes, men Solo Mission hvor du alene skal gå gjennom oppdrag etter oppdrag, er faktisk det kjedeligste. Det er færst når du og noen kumpaner drar i kamp sammen i Combat Simulation Mode at dette spillet virkelig tar av. Man kan velge å spille på lag eller mot hverandre, faktisk opptil fire på en og samme Nintendo 64 maskin så lenge du har controllers nok.

The Sims, Nintendo Style
Du kan også plassere ut Simulants på banen som du styrer via konsollen. Disse kan varieres i vanskelighetsgrad, slik at du får den motstanden du vil. Det er ganske pinlig å bli tatt av dage av en "MeatSim", som har den laveste intelligensen, mens å overleve et angrep fra en "PerfectSim" nesten krever en medalje!

09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Beste spill noensinne til N64
-
Expansion Pack strengt nødvendig
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • king of fools
    Perfect Dark er den spirituelle oppfølgeren til Goldeneye 007 på Nintendo 64. Å innfri i rollen som oppfølgeren til et av verdens mest elskede og... 10/10

Relaterte tekster

Perfect DarkScore

Perfect Dark

ANMELDELSE. Skrevet av David Balmbra

David har spilt nyutgivelsen av den gamle Nintendo 64-perlen. Holder det ennå mål den dag i dag, eller har utviklingen innhentet også Perfect Dark? Les anmeldelsen her...

2
Perfect DarkScore

Perfect Dark

ANMELDELSE. Skrevet av Stefan Ganzer

Perfect Dark er et av de absolutt beste spill som noensinne er blitt laget til Nintendo 64



Loading next content