Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2018

PES 2018 ønsker Ronaldinho velkommen!

Stjernen fra Brasil blir et flott tilskudd til Pro Evolution Soccer 2018 til våren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter Maradona, Cruyff og Figo fortsetter Pro Evolution Soccer 2018 å hedre spillere som har markert seg på FC Barcelona. Selv om Konami nettopp har mistet rettighetene til Champions League, kan den japanske utgiveren fortsatt støtte seg på det prestisjefylte partnerskapet med FC Barcelona, som har vart i nesten to år nå. Dagens helt er ingen ringere enn Ronaldinho, geniet fra Brasil som ble gitt prisen Ballon d'Or i 2005.

Konami har sluppet en video som viser frem en av de beste spillerne i fotballhistorien. Han blir tilgjengelig myClub-modusen på PC, PS4 og Xbox One i dag, men forsvinner igjen den 3. mai, så her må du være kjapt ute hvis du vil sikre deg stjernespilleren!

HQ
Pro Evolution Soccer 2018

Relaterte tekster

0
Pro Evolution Soccer 2018Score

Pro Evolution Soccer 2018

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam er nå klar for å sette sin dom over det første av årets store fotballspill, og FIFA skal virkelig levere for å leve opp til dette.

0
Slik endte PES League European-runden

Slik endte PES League European-runden

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PES League European-runden i Berlin ble avsluttet på lørdag, og etter mange intense kamper ble det japanske Sofia som tronet øverst i 1v1-turneringen ved å slå spanske...Loading next content