Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 19

PGL avholder FIFA 19 Master-turnering i Bukarest neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Virksomheten PGL avslører via en pressemelding sendt til Gamereactor, at som del av deres Global Series-turnering vil de avholde et spesielt event i Bukarest.

Eventet byr på poeng som teamene kan bruke for å gå videre i turneringen, men det er også en mulighet for å vinne $30.000.

Mer spesifikt er det 6820 Global Series Points på høykant, som 32 spillere skal kjempe om. PGL-studioet legger hus til konkurransen, og flere detaljer om eventet avsløres snart.

Det går av stabelen 18. og 19. mai.

FIFA 19
Photo: PGL

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content