Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Philadelphia Fusion avslører 2023 trenerstab

Noen få kjente fjes kommer tilbake til Overwatch League-laget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så langt har Overwatch League offseason handlet om utgivelser av vaktlister, og lag som bestemmer seg for å skille lag med en haug med spillerne og trenerstaben. Imidlertid kan vi i dag faktisk rapportere om en signering, eller rettere sagt forlengelse, ettersom Philadelphia Fusion har avslørt personene som skal trene vaktlisten for 2023-sesongen.

Trioen vil være hovedtrener Cho "J1N" Hyo-Jin, og assistenttrenere Kim "Chara" Jung-yeon og Cho "Sungmin" Sung-min. Alle tre var en del av trenerstaben i 2022, så i det minste har Fusion litt stabilitet her, etter den nylige beslutningen om å avlaste en haug med spillere, inkludert veteranen Lee "Carpe" Jae-hyeok, som hadde vært med laget siden den første sesongen av OWL.

Ettersom offseason vil fortsette i flere måneder, vil vi sannsynligvis ikke høre om hvem som vil utgjøre Fusions 2023-liste før i slutten av desember / begynnelsen av januar.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content