Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Philadelphia Fusion avslører deres Overwatch League 2020-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League 2019 har som kjent blitt avgjort, så derfor er det nå tid for mange av lagene å gjøre status, og foreta nødvendige endringer i de diverse oppstillingene innen neste sesong går løs. Årets andreplass, Philadelphia Fusion, forteller oss nå hvordan deres lag kommer til å se ut neste år.

Via en pressemelding sendt til Gamereactor og delt på Twitter kommer det frem at laget vil bestå av Gael "Poko" Gouzerch, Sumin "SADO" Kim, Isaac "Boombox" Charles, Josue "Eqo" Corona og Jaehyeok "Carpe" Lee, som alle vender tilbake fra fjoråret. Dog drar de med seg nytt talent fra Fusion Universitys Contenders-lag, nemlig Kyung-bo "Alarm" Kim.

Ikke bare det, de har også skrevet kontrakt med Daniel "FunnyAstro" Hathaway og Seunghyun "Ivy" Lee.

Overwatch
Photo: Overwatch League
Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content