Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Philadelphia Fusion signerer Mano

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de mer suksessfulle Overwatch League-lagene, Philadelphia Fusion, har signert en ganske stor spiller, som kommer direkte fra New York Excelsior, nemlig main tank Donggyu "Mano" Kim. Avtalen avventer fortsatt godkjenning fra League-ledelsen, og han slutter seg til et lag fylt med veteraner.

Han har ellers brukt hele sin karriere inntil videre hos New York Excelsior, og har hatt ganske stor suksess der. Men Fusion har også hatt solid suksess, og lå like under NYXL i forrige sesong.

Fusion har hatt mer hell i Grand Finals, hvor de fikk en andreplass i 2018, og en delt tredjeplass i 2020 sammen med Shanghain Dragons.

Overwatch
Photo: Philadelphia Fusion

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content