Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Philadelphia Fusion tar farvel med Mano

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er den store 2021-sesongen av Overwatch League overstått, og du vet hva det betyr, og det er at store endringer blir foretatt blant de deltakende lagene. Philadelphia har skutt ballen i gang ved å ta farvel med lagets Main Tank, Dong-gyu "Mano" Kim.

Det er dog ikke fordi han ikke har prestert, men fordi spilleren skal begynne sin militærtjeneste i hjemlandet Sør-Korea snart.

"We are grateful to have had you as a reliable front line of the team this year. Thank you so much for your hard work and best of luck in your future endeavours," skriver laget.

Fusion nådde til kvartfinalene i den seneste sesongen, men ble slått ut av San Francisco Shock.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content