Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 4

Pikmin 4-gameplay bekrefter lansering i juli

Og vi blir introdusert for nye typer venner og fiender.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg mistenkte at vi ville se Pikmin 4 da 2023s første Nintendo Direct ble annonsert i går, og det gjorde vi sannelig. Selv om det ikke lanseres på Nintendo Switch før andre halvdel av året.

Du trenger imidlertid ikke å vente mye lenger, for kveldens gameplaytrailer avslører at Pikmin 4 skal lanseres på Nintendo Switch den 21. juli. Mange av dere vil sannsynligvis markere den datoen i kalenderne siden vi også blir vist nye typer elementære Pikmin og til og med en hundelignende skapning kalt Oatchi som vil hjelpe til med både gåter og kamper når dette eventyret starter om fem måneder.

HQ
Pikmin 4

Relaterte tekster

1
Nintendo jobber fortsatt med Pikmin 4

Nintendo jobber fortsatt med Pikmin 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er snart to år siden spillskaper Shigeru Miyamoto sa at Pikmin 4 nærmet seg å være ferdig, men den våkne leser vet at spillet fortsatt ikke finnes i butikken. Nå har...

2
Pikmin 4 snart klar for lansering?

Pikmin 4 snart klar for lansering?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De fleste kan vel være enige om at Wii U ikke har så mange spennende titler å by på de neste månedene, og det er ikke tvil om at Nintendo sparer mange av sine største...Loading next content