Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Pittsburgh Knights trekker seg fra Rainbow Six Mexico Major

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dessverre har det ikke vært å lett å begrense pandemien flere steder i verden, og dette får selvsagt konsekvenser for esports også.

Pittsburgh Knights bekrefter at laget har trukket seg fra den kommende Rainbow Six: Siege Mexico Major-turneringen på grunn av Covid-relaterte reiserestriksjoner:

"Vi er lei oss for å annonsere at R6-laget vårt ikke vil få være med på Six Mexico Major. Som en organisasjon og lag tok vi de nødvendige stegene for å forberede oss for den kommende turneringen og reisen, men uheldigvis har de gjenpålagte og veldig strenge reiserestriksjonene tatt effekt i Australia. Hvert eneste alternativ har blitt vurdert før det ble enighet om at majoren vil spilles med 15 lag."

Rainbow Six: Siege
Pittsburgh Knights

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content