Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate: Enhanced Edition

Planlegger Baldur's Gate 3

Store ambisjoner hos Beamdog

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før helgen kunne vi melde at Overhaul Games og Beamdog hadde annonsert spillet Baldur's Gate: Enhanced Edition, som er en oppdatert og utvidet versjon av de to legendariske originalspillene.

Under et intervju med Gamespy har Beamdog-sjef Cameron Tofer nå luftet noen av tankene rundt annonseringen, og det viser seg at planene strekker seg et godt stykke lenger på deres kontorer:

- Baldur's Gate 3 har hele tiden vært vårt langsiktige mål. Vi har ikke startet på et slikt prosjekt enda, det er fortsatt mange ting vi må ordne før den tid, men det er dét vi har lyst til å gjøre. Tanken vår har vært at det virker fornuftig å lansere Enhanced Edition med Baldur's Gate 1 og 2 først, før man går videre til Baldur's Gate 3, forklarer Tofer.

Med seg på laget har han Bioware-veteranen Trent Oster, som nå er sjefen for Overhaul Games, og de har begge fått øynene opp for den nye forretningsmodellen der man henvender seg fansen for å samle inn ekstra midler:

- Vi tenker så absolutt i retning av Kickstarter. Det virker veldig fornuftig, og det løser så mange problemer. Jeg synes det Brian Fargo gjør med Wasteland er veldig interessant, avslutter Tofer.

Nå venter vi bare på den offisielle annonseringen av Baldur's Gate 3

Baldur's Gate: Enhanced Edition
Inntil videre er bare Baldur's Gate: Enhanced Edition annonsert, det slippes åpenbart i løpet av sommeren.

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate er tilbake i salg

Baldur's Gate er tilbake i salg

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For en stund tilbake skrev vi om at Baldur's Gate: Enhanced Edition plutselig ble tatt ut av salg på grunn av konflikter rundt rettigheter og avtaler. Nå er spillet...

1
Baldur's Gate fjernet fra App Store

Baldur's Gate fjernet fra App Store

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Rollespillet Baldur's Gate: Enhanced Edition til iOS kan ikke lenger lastes ned fra App Store eller utvikler Beamdogs nettsider. Det forklarer Trent Oster på spillets...Loading next content