Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III: Ultimate Evil Edition

Playstation 4-trøbbel etter Diablo III-patch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nå kun en uke siden Blizzard slapp den store oppdateringen 2.4.0 til Diablo III på PC, Playstation 4 og Xbox One. Blant nyhetene finner vi området Greyhollow Island, men ikke alle konsollspillerne har hatt det like gøy med å utforske dette.

Spesielt på Playstation 4 har det oppstått flere problemer, og illsinte diskusjoner på Battle.net (eksempelvis denne, denne og denne) i tillegg til på Neogaf-forumet forteller om hackede spill, forsinkelser, krasjer og andre feil. Det er noen som nevner Xbox One-versjonen også, men disse er i klart mindretall (foreløpig).

Vi antar at Blizzard er på saken - patcher skal jo fikse spill, ikke ødelegge dem.

Diablo III: Ultimate Evil Edition

Relaterte tekster

0
Vi tester Diablo IIIs jubileumsoppdatering

Vi tester Diablo IIIs jubileumsoppdatering

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Diablo fyller 20 år denne måneden, og Blizzard har valgt å markere dette ved å slippe et spesielt event til Diablo III (blant mye annet). Dette satte vi tennene i under...

3
Blizzard feirer Diablos 20-årsjubileum

Blizzard feirer Diablos 20-årsjubileum

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

31. desember skal det feires at Diablo fyller 20 år, og i den forbindelse kan Blizzard Entertainment avsløre at de har en rekke ulike ting på gang. Det blir en lang rekke...Loading next content