Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PlayStation All-Stars Battle Royale

Playstation All-Stars utsettes

Regn med én måned ekstra ventetid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det Super Smash Bros-inspirerte Playstation All-Stars Battle Royale, fightingspillet der Sonys ulike spillfigurer skal få ryke i tottene på hverandre, skulle egentlig lanseres den 24. oktober.

Nå skriver imidlertid den offisielle Playstation-bloggen at spente spillere må belage seg på å vente litt lengre, da spillet har blitt utsatt til den 21. november i Europa (20. november i USA, 22. i Australia og 23. i Storbritannia og Irland).

Det er altså ikke snakk om mer enn en knapp måned ekstra ventetid, og årsaken til utsettelsen er heller ikke av den dramatiske sorten. Utvikler Superbot Entertainment trenger bare litt ekstra tid til finpussen, slik at spillet vil leve opp til de høye forventningene:

- Selv om vår største drøm er å kunne slippe spillet så fort som mulig akter vi ikke å gjøre dette på bekostning av kvaliteten. Vi har tror på at utsettelsen vil være verdt ventetiden, og vi er glade for å kunne presentere den ultimate brawler-spillet i tid til julesesongen, skriver utviklerne.

Foreløpig har tolv ulike spillbare karakterer blitt bekreftet, men vi mistenker at flere vil bli bli avdekket innen lanseringen.

Så sent som i forrige uke dukket det nemlig opp troverdige rykter om opptredener fra blant annet Sackboy (Little Big Planet) og Raiden (Metal Gear Rising: Revengeance), blant annet.

PlayStation All-Stars Battle Royale

Relaterte teksterLoading next content