Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Featured: Gamescom 2022 Coverage

PlayStation avslører bedre DualSense-kontroller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juni delte jeg ryktet om at PlayStation jobbet på en ny og bedre DualSense-kontroller, og nå har det spennende produktet blitt bekreftet.

Sony bestemte seg nemlig for å være en del av kveldens Gamescom Opening Night Live-sending ved å offisielt avduke det som heter DualSense Edge. Som forventet og hevdet vil denne oppgraderte utgaven ha ekstra knapper på baksiden, la oss bytte ut en rekke deler, tilpasse følsomheten til både analogspakene og skulderknappene og velge mellom ulike innstillinger direkte på kontrolleren.

I tillegg blir det mulig å låse USB-C-kabelen i kontrolleren slik at den ikke faller ut, pakke kontrolleren i en egen eske som også lader den og mer vi skal få vite mer om senere. Dessverre vil ikke lanseringsdatoen heller avsløres før senere, så i mellomtiden får vi nøye oss med traileren under.

HQ
PlayStation avslører bedre DualSense-kontroller


Loading next content