Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStation gir oss Uncharted: The Nathan Drake Collection og Journey gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En rekke utgivere og utviklere har gitt oss noen meget gode tilbud på spillene sine de siste månedene for å gjøre denne pandemien litt lettere, og nå er det Sony sin tur.

For mens PlayStation Plus-medlemmer allerede kan laste ned Uncharted 4: A Thief's End og Dirt Rally 2.0 "gratis" kan Sony nå også avsløre at alle med en PlayStation 4 vil få Uncharted: The Nathan Drake Collection og Journey gratis fra i morgen og frem til den 6. mai. Selve tilbudet vil altså vare så lenge, men du vil få spillene til odel og eie så lenge du legger dem til i samlingen din.

Samtidig kan selskapet fortelle at de har startet et fond på hele 10 millioner amerikanske dollar, altså over 100 millioner kroner, for å hjelpe indieutviklerne som strever litt ekstra i disse dager, så Sony er snille både mot oss spillere og utviklerne. Tusen takk og klapp på skulderen, sier jeg.

PlayStation gir oss Uncharted: The Nathan Drake Collection og Journey gratis


Loading next content