Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite: Chapter 4
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter

   PlayStation lager gjerne en film eller serie basert på Elden Ring eller Bloodborne

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   I august fikk vi vite at Sony hadde kjøpt enda flere aksjer i FromSoftware, studioet bak spill som Elden Ring, Bloodborne og Dark Souls-trilogien, men de eier likevel ikke nok til å kunne si altfor mye om hva som skjer med spill. Derimot legges det ikke skjul på at investeringen kan gi andre muligheter.

   Hermen Hulst, lederen av PlayStation Studios, sier i et intervju med Reuters at investeringen i FromSoftware selvsagt i hovedsak er med tanke på spill, men at det "ikke er tenkelig" at de film- og serie-skaperne i PlayStation Productions kommer til å ta nytte av dette. En ganske interessant tanke siden Sony allerede eier rettighetene til utviklernes Bloodborne og Demon's Souls, samtidig som at de kanskje kan overtale Bandai Namco til å låne ut Elden Ring eller Dark Souls for å lage en film eller TV-serie basert på de universene.

   Hva høres mest interessant ut for deg?

   PlayStation lager gjerne en film eller serie basert på Elden Ring eller Bloodborne


   Loading next content