Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fairgames

PlayStation Showcase starter med Hyen... Fairgame$

Du må kanskje se på denne en gang til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

PlayStation Showcase har sparket i gang, og mange av dere som fulgte med ble mest sannsynlig like satt ut som oss av den første traileren, som avslørte et sci-fi-actionspill som så veldig ut som det Creative Assembly koker opp med Hyenas, helt ned til skrifttypen og logoen for spillet.

Når det gjelder hva denne tittelen faktisk er, er den kjent som Fairgame$ og er en "konkurransedyktig kuppopplevelse" som kommer fra utvikleren Haven Studios. Betraktet som utviklerens første nye IP, gir dette spillet deg i oppgave å rane de søkkrike som en slags moderne Robin Hood i jakten på kult bytte.

PlayStation Blog-artikkelen om Fairgame$ legger til at det har til hensikt å være et "nytt type PvP-spill med fremvoksende sandkassespill" og at det vil "belønne kreativitet og mestring og levere overraskende historier hver gang du spiller."

Når Fairgame$ debuterer, kommer tittelen til både PC og PS5.

HQ
Fairgames

Relaterte teksterLoading next content