Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Legends Arceus

Pokémon Legends Arceus er dagens GR Live-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fredag, noe som betyr at vi snart tar helg, men før det kjører vi en siste GR Live-sending for uka. Siden i dag er den globale lanseringsdatoen for både Uncharted: Legacy of Thieves Collection og Pokémon Legends Arceus, kommer vi til å dykke ned i sistnevnte i et par timer for å se hva det har i vente for oss.

Pokémon Legends Arceus er litt annerledes enn hovespillene i Pokémon-serien, siden det ikke bare finner sted før en skikkelig Pokédex ble etablert, men det har også en verden som er mer beslektet med Wild Areas i Pokémon Sword/Shield. Men vi skal sjekke ut alt dette om noen timer, og du finner oss som vanlig på vår GR Live-side, Facebook, YouTube og Twitch.

I mellomtiden anbefaler vi å sjekke ut anmeldelsen vår av spillet.

HQ
Pokémon Legends Arceus

Relaterte tekster

2
Pokémon Legends ArceusScore

Pokémon Legends Arceus

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Pokémon-serien tar endelig et dristig steg i en ny og spennende retning, men legger også mye bak seg.Loading next content