Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Legends Arceus

Pokémon Legends Arceus har allerede solgt 6,5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Legends Arceus har fått en meget god start, da det har solgt 6,5 millioner eksemplarer på bare én uke. Salgstallene viser at Legends Arceus har slått Pokémon Sword/Shields åpningsuke med omtrent 500 000 eksemplarer.

Selv om salgstallene viser at Pokémon-fans ser ut til å ha klødd i fingrene etter en helt ny opplevelse, er det verdt å bemerke at det er mange flere Switch-enheter der ute i dag enn det var da Sword/Shield debuterte i slutten av 2019.

Uansett, dersom du ikke er en del av de 6,5 millioner spillerne som allerede har begynt å utforske Hisui-regionen for å utvikle en Pokédex, kan du sjekke ut vår anmeldelse for å se om det er noe for deg.

Pokémon Legends Arceus

Relaterte tekster

2
Pokémon Legends ArceusScore

Pokémon Legends Arceus

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Pokémon-serien tar endelig et dristig steg i en ny og spennende retning, men legger også mye bak seg.Loading next content