Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet og Violet er det raskest selgende spillet i Nintendos historie

De nye hovedspillene i Game Freaks serie har solgt mer enn 20 millioner enheter, og 18.2 millioner av dem på bare syv uker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendos nyeste økonomiske rapport for månedene oktober til desember 2022 avslørte ikke bare at Nintendo Switch har blitt den tredje bestselgende konsollen i historien Nintendo Switch har blitt den tredje bestselgende konsollen i historien, men også at Pokémon har satt en ny salgsrekord for det japanske selskapet.

Pokémon Scarlet og Violet har solgt hele 20.61 millioner enheter over hele verden. Et tall som i seg selv er et bevis på at niende generasjon Pokémon har gjort et sterkt inntrykk på forbrukerne, men disse tallene må også settes i perspektiv både for selve lommemonsterserien og for Nintendo-spillsalg generelt.

Pokémon Violet og Scarlet (kombinert) har blitt Nintendos raskest selgende spill noensinne, med 18.2 millioner bare de første 7 ukene, og 10 millioner bare de tre første dagene. De er allerede nummer fire i de bestselgende spillene i Pokémon-historien bak bare Red/Blue (og Green) med 31.3 millioner, Sword/Shield med 25.6 millioner, og Gold/Silver med 23.7 millioner.

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterte teksterLoading next content