Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Pokémon Unite inviterer Android-brukere i Canada til betatesting i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter tusenvis av "dislikes" på YouTube i fjor etter sin mindre populære avsløring, har The Pokémon Company nå gitt noen ytterligere oppdateringer om Pokémon Unite.

I et nytt blogginnlegg på den offisielle hjemmesiden står det: "Flere spillbare pokémon har blitt tilføyd, endringer og tilføyelser har blitt gjort med gameplayet, grafikken er forbedrert og masse mer."

Vi vet nå at det også skal holdes en beta i mars, men denne er begrenset til Android-brukere i Canada. The Pokémon Company oppfordrer de over 16 til å delta, da de håper å levere "best mulig opplevelse" når spillet lanseres. Det er verdt å nevne at streaming eller opptak ikke er tillat og at all progresjon nullstilles etter hvert.

Pokémon Unite skal lanseres i "nær fremtid" på Android, iOS og Nintendo Switch.

Pokémon Unite

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content