Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019 får gratisutgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pro Evolution Soccer-spillene har alltid hatt en vanskelig kamp mot FIFA, så Konami har prøvd litt av hvert for å øke salgstallene. Nå gjør de det samme interessante grepet med Pro Evolution Soccer 2019 som de gjorde i fjor med PES 2018.

Konami har nemlig offentliggjort en free-to-play-utgave av Pro Evolution Soccer 2019 kalt PES 2019 Lite. Denne er tilgjengelig allerede i dag, og lar oss spille PES League- og myClub-modusene, privatkamper, Skill Training og tukle med Editor-modusen om du er lei av tullenavnene eller bare ønsker å lage ditt eget lag. Deretter er det opp til deg om du ønsker å brukte pengene dine på nye spillere i stedet for å måtte punge ut for selve spillet.

HQ
Pro Evolution Soccer 2019

Relaterte tekster

0
Sånn blir eFootball.Pro League

Sånn blir eFootball.Pro League

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga ble eFootball.Pro League avduket på Highvideo Studios i Barcelona, og selv om konkurransen ikke starter før 2. desember har vi alle detaljene klare nå. Pro...

0
Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Det portugisiske fotballaget Boavista FC er den nyeste klubben som har meldt seg på Gerard Piqué sin eFootball.Pro-esportkonkurranse, og havner i celebert selskap med FC...Loading next content