Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Profesjonelt Overwatch-lag etterforskes i forbindelse med organisert kriminalitet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke første gang at esportsorganisasjoner etterforskes for forskjellige ulovligheter, men det er dog en av de første gangene etterforskningen stikker så dypt som her. Som amerikanske ABC skriver, så har et australsk Overwatch-lag, som spiller i Contenders-ligaen, blitt involvert i en politietterforskning.

Det blir visst undersøkt om hvorvidt laget har forbindelser til organisert kriminalitet, da det er mistanke om at de har benyttet matchfixing i flere omganger.

Til ABC forteller Neil Paterson fra Victoria Police at deres såkalte "Sporting Integrity Intelligence Unit" holder på med å etterforske "organised crime links to the ownership", som ville forklare den mistenkte systematiske matchfixing som laget beskyldes for.

Hverken ABC eller politiet har avslørt navnet på laget. Dog sier Paterson at de sitter på noe stort.

"I could absolutely guarantee that this wouldn't be the only [alleged] incidence of match fixing or betting anomalies on esports environments in the Australian market. These crimes are just about greed and money."

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content